torsdag 21 april 2011

Barrie Mahoney signerar sin nya bok

Onsdagen den 11 maj med början klockan 17.00 presenterar Barrie Mahoney sin nya bok hos oss. Barrie har ett förflutet som lärare och skolinspektör i England och Wales. Han sökte en förändring i tillvaron och flyttade till spanska fastlandet där han blev tidningsreporter. Detta ledde sedan vidare till redaktör på den canariska tidningen Canary News. Numera är han emellertid författare på heltid och efter den lyckosamma debuten med Journeys and Jigsaws har han nu, glädjande nog för oss, valt att lansera Letters From the Atlantic på Café L & B.

I boken beskriver Barrie självupplevda händelser, från ett första besök hos en fastighetsmäklare där drömmen om en rofylld tillvaro i solen tog sin början, till långt senare med mängder av erfarenheter i bagaget. Boken vänder sig till alla som funderar på att lämna sitt hemland för ett annat, och innehåller också ett antal tips om saker att göra och sådant som man helst bör undvika när man är bosatt i ”utlandet”. Ytterligare information finns på sidan http://www.barriemahoney.com/.

Efter förra inlägget fick jag en fråga om tidsplanen för den tänkta tågförbindelsen. Sedan dess har jag fått delvis ny information och mitt intryck är att beslutet inte är definitivt, utan avhängigt vissa ekonomiska villkor. Men, går allt på räls ska man kunna ta sig från Las Palmas till Meloneras på ca 30 minuter någon gång 2016.

_________________________________________________
Vädret just nu: Strålande sol och 24 grader.

Inga kommentarer: