fredag 21 oktober 2011

Punka, datorkrasch och en nedfallen mur.

Som ni kanske förstår var inte förra veckan en av de muntraste. Först gick datorn sönder. Nästan all data försvann och med den ett tusental bilder. Vi hade slarvat lite med säkerhetskopieringen, så endast livsviktig information fanns att tillgå, efter att trotjänaren drog sin sista suck.

Strax därefter fick vi punktering, vänster fram. En besiktning gav vid handen att alla däcken var något slitna. Därtill fick vi veta att hjulinställningen inte var den bästa, varför detta också borde justeras. Så, fyra nya däck och korrigering av vinklarna var av nöden. Som plåster på såren kunde jag glädja mig åt att det troligen hade varit dyrare i Sverige. Jag fick betala dryg 3 tusen svenska riksdaler för klabbet.

När vi hade smält all förtret kopplade vi en dag av på takterrasen. Den nyinköpta hängmattan premiärprovades av Birgitta. Något mer rofyllt kan man inte tänka sig. Då händer det... Muren som hängmattan är fäst i ger vika och Birgitta faller i backen. Betongblocken och murbruk stöter emot en "gatlykta" som står någon meter bort. Denna dras med och allt går sönder, så bråte och glas sprids på ett stort område.

Bilden har inget med innehållet att göra, men är en av de få som finns kvar. Den är tagen i Ingenio.
_____________________________________________
Vädret just nu:  Växlande molnighet och 23 grader.

Inga kommentarer: